Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 czerwca 2018. Imieniny: Albina, Wandy, Zenona
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 wąska bagietka (taka długości ok. 30 cm)
  • 7-8 łyżeczek masła
  • 1 mini kostka czosnkowa Knorra (lub roztarty z solą ząbek czosnku)
Przepis:

Masło utrzeć z rozkruszoną mini kostką czosnkową lub utartym czosnkiem.
Bagietkę naciąć na ukos w 7-8 miejscach tak by nie przeciąć bułki do końca. W każde nacięcie włożyć łyżeczkę masła czosnkowego. Docisnąć do siebie kawałki bułki by się skleiły.
Zapiekać w gorącym piekarniku ok. 5 minut (trzeba pilnować aż masło się roztopi i wsiąknie w bagietkę a wierzch się lekko zarumieni i zrobi chrupiący).
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~kasiamaja2011-06-14 18:47
może byc smaczene :) wypróbuję :-)

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl