Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 sierpnia 2018. Imieniny: Franciszka, Kazimiery, Ruty
kategoria: potrawy z grilla
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 bakłażan
  • sól
  • sok z cytryny
  • pieprz mielony
  • oliwa z oliwek
Przepis:

Bakłażana pokroić w centymetrowe plastry.
Posolić i zostawić na 15 minut by puścił sok.
Sok zlać (pozbawia się w ten sposób bakłażana goryczki).
Plastry bakłażana osuszyć i upiec na grillu z obu stron.
Skropić oliwą, sokiem z cytryny, popieprzyć.
Podawać do dań z grilla lub jako samodzielną przekąskę.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~Gabcia2010-02-15 12:24
Pysznosc:))))

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl