![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 6 marca 2021. Imieniny: Jordana, Marcina, Róży
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baranina po pekińsku (Chiny)![]()
Przepis: 1. Do marynaty włożyć mięso, dokładnie wymieszać i odstawić pod przykryciem na 30 min. 2. Wymieszać składniki sosu, odstawić. 3. Mięso smażyć przez 2min., na mocno rozgrzanym oleju, stale mieszając. 4. Seler i groszek smażyć przez minutę przełożyć na talerzyk. 5. Z patelni odlać nadmiar oleju, dodać mięso, posypać chlli, mieszając smażyć przez minutę, przełożyć na talerzyk. 6. Dodać dymkę, imbir i czosnek, mieszając smażyć przez 30 sek. Włożyć mięso i groszek, wymieszać. Wlać sos, stale mieszając, podgrzewać, aż sos będzie gęsty. 7. Podawać natychmiast z ryżem ugotowanym na sypko lub z bułeczkami na parze MAN-TDU Proporcje dla 2-3 osób ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |