![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 kwietnia 2018. Imieniny: Jarosława, Konrada, Selmy
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baranina z brukwią 25 min![]()
Przepis: Oddzielić mięso od kości, pokroić na małe kawałki, obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu, wsypać mąkę i też lekko podrumienić. Wlać tyle wody, by ledwie pokryła mięso, wsypać przyprawę, posolić. Oczyścić brukiew, pokroić w kosteczkę, dodać do mięsa. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 25 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Przed podaniem posypać zieleniną. Uwaga. Kto lubi, może dodać do potrawy 2-3 obrane ze skórki pomidory lub łyżkę koncentratu pomidorowego.  ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |