Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 kwietnia 2018. Imieniny: Łukasza, Kai, Nastazji
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1/8 główki białej kapusty
  • 1 kostka bulionu drobiowego Knorra
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka kminku
  • 1 łyżka usiekanego koperku
Przepis:

Kapustę pokroić w grubą kostkę (lub paski). Zalać ½ litra wody. Dodać kostkę bulionową i gotować 30 minut. Odcedzić. Dodać masło, kminek, koperek. Dusić jeszcze 10 minut.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~knur2011-11-11 15:22
proste dania są najlepsze

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl