Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lipca 2018. Imieniny: Magdaleny, Mileny, Wawrzyńca
kategoria: zupy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • 5 średnich cebul
  • 3 kostki rosołowe
  • 1 ząbek czosnku
  • czerstwa bułka paryska
  • oregano
  • bazylia
  • łyżka przecieru pomidorowego
  • olej do smażenia
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Zagotować 2 litry wody, rozpuścić w niej kostki rosołowe. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać razem z przecierem i rozgniecionym czosnkiem do rosołu, doprawić, gotować 10 min.
Bułkę pokrojoną w kostkę podsmażyć na oleju i podać do zupy.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl