Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 września 2018. Imieniny: Darii, Mateusza, Wawrzyńca
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 80 dag młodego łuskanego bobu
  • masło i sól do smaku
Przepis:

Bób zalać wrzątkiem w szybkowarze, posolić. Szybkowar zamknąć i ogrzewać 15 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Gorący bób rozłożyć na talerze, oddzielnie podać surowe masło.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~marian2008-07-19 20:58
super
~juro2007-07-07 22:14
bób z prawdziwym masłem jest bardzo dobry,można go na gorąco lekko wymieszać,z masłem.moja babcia tak robioła,palce lizać.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl