Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 stycznia 2018. Imieniny: Erwiny, Henryka, Mariusza
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 30 dag brukselki
  • 1/4 szklanki mleka
  • sól
  • 1 dag tartej bułki
Przepis:

Główki brukselki oczyścić z pożółkłych lub uszkodzonych zewnętrznych listków, umyć. Zagotować niewielką ilość wody z dodatkiem mleka, osolić, włożyć brukselkę, ugotować w odkrytym rondlu. Odcedzić, wyłożyć na salaterkę, posypać zrumienioną na suchej patelni tartą bułką. Podawać na gorąco do potraw z mięs, ryb, drobiu i jajek.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~Pucek2008-11-29 14:55
suuuuuuuuuuppppppeeerrrrrrrr

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl