Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 lipca 2018. Imieniny: Alfreny, Rufina, Wincentego
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 4 bułki
  • 20 dag pieczarek
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka koperku usiekanego
  • 1 serek topiony ( trójkącik lub ½ kwadratowego)
  • ¼ szklanki śmietanki słodkiej
  • sól
  • pieprz mielony
  • 8 łyżek utartego żółtego sera
Przepis:

Z bułek ściąć spody. Wydrążyć środki.
Pieczarki drobno usiekać i usmażyć na maśle na rumiano. Wlać śmietankę. Wsypać koperek. Włożyć serek topiony. Dusić, aż serek się rozpuści, a śmietanka trochę odparuje. Doprawić solą i pieprzem.
Włożyć farsz do bułek. Każdą posypać 2 łyżkami utartego żółtego sera. Zapiekać w piekarniku, aż ser na wierzchu się rozpuści. Podawać na ciepło.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
czekoladka1452008-11-22 13:41
dzięki- czegoś takiego mi było trzeba.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl