Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 stycznia 2018. Imieniny: Fabioli, Miły, Sebastiana
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 buraki czerwone
  • 2-3 łyżeczki konfitury z żurawiny
  • ocet balsamiczny
  • ½ łyżki oleju
  • pieprz czarny mielony
Przepis:

Buraki ugotować nie obrane do miękkości.
Odcedzić. Obrać. Utrzeć na tarce jarzynowej (grube oczka). Zostawić do ostygnięcia.
Dodać olej, żurawinę.
Wymieszać i doprawić pieprzem i octem balsamicznym.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl