Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 września 2018. Imieniny: Dory, Gerarda, Maryny
kategoria: zupy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 dag liści szczawiu
  • 20 dag liści szpinaku
  • 4 łyżki umytego, drobno posiekanego koperku
  • 1 szklanka jogurtu
  • sól
Przepis:

Liście szczawiu i szpinaku przebrać, usuwając szypułki. Umyć, osączyć, włożyę do wrzącej osolonej wody (1 1/2 szklanki), ugotowaę (ok. 3 min), ostudzię, zmiksowaę. Przecier wymieszaę z jogurtem i koperkiem. Przyprawię do smaku solą.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl