Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 października 2018. Imieniny: Jadwigi, Leonarda, Teresy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 dag wędzonej ryby
  • 1 I kwasu chlebowego
  • 2 ogórki
  • 5 rzodkiewek
  • kilka listków sałaty
  • pieprz
  • sól
Przepis:

Rybę obrać ze skórki, wyjąć kręgosłup oraz ości i utrzeć w misce na miazgę. Ogórki i rzodkiewki pokrajać w piórka, liście sałaty drobno poszarpać. Przygotowane składniki zalać ochłodzonym kwasem, dodaé trochę pieprzu i soli do smaku. Podawać z gotowanymi ziemniakami.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl