Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lipca 2018. Imieniny: Magdaleny, Mileny, Wawrzyńca
kategoria: ciasta
średnia ocena: 4.00

    Składniki:

  • 25 dag mąki ryżowej,
  • 10 dag cukru pudru
  • 15 dag masła,
  • 1 olejek migdałowy,
  • 1 łyżka migdałów lub orzechów,
Przepis:

Wyrobić ciasto z mąki ryżowej, cukru pudru i masła. Dodać olejek. Usiekać migdały lub orzechy. Ciasto formować w drobne kulki, włożyć do każdej kawałek migdała i upiec na złoty kolor.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl