Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 października 2018. Imieniny: Edwarda, Marleny, Seweryna
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2 białka
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 4 łyżki cukru
  • 5 łyżek cukru pudru
  • 1 1/2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
  • po 1/3 szklanki czarnych i czerwonych porzeczek, agrestu,
  • jasny blat biszkoptowy
Przepis:

Owoce umyć, przebrać, osuszyć.
Białka ubijać na sztywną pianę, dosypując proszek, cukier i cukier puder. Wsypać mąkę, wymieszać.
Na biszkopcie ułożyć owoce, szprycą dekoracyjnie wycisnąć pianę.
Suszyć 30 minut w temp 100 stopni C.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl