![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 1 marca 2021. Imieniny: Albina, Antoniny, Radosławy
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Comber barani pieczony naturalny 30 min![]()
Przepis: Rozgrzać w szybkowarze połowę tłuszczu, zrumienić na nim comber od strony mięsa (gdy jest za długi przerąbać). Comber powinien być przedarty natarty na godzinę solą z czosnkiem i przyprawą włoską. Po zrumienieniu dodać resztę tłuszczu, polać płynną przyprawą do zup, wlać 0,5 szklanki wody i zamknąć szybkowar. Ogrzewać 25-30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.  ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |