Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 października 2018. Imieniny: Ambrożego, Florentyny, Gawła
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • ½ kg buraczków ćwikłowych
  • 10 dag tartego chrzanu
  • Sól
  • Cukier
  • Sok z cytryny
Przepis:

Buraczki ugotować do miękkości w łupinach. Obrać. Utrzeć na tarce jarzynowej. Wymieszać z chrzanem. Doprawić solą, cukrem, sokiem z cytryny.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~marek2010-03-14 13:07
Przepis prosty uważam ze jest podobny jak babcia robiła.Porownać nie mogę bobabcia nie żyje

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl