![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 kwietnia 2018. Imieniny: Ilony, Jerzego, Wojciecha
|
Szukaj:
|
kategoria: ryby i owoce morza średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dorsz z pieczarkami![]()
Przepis: Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą. Filety oprószyć solą i imbirem. Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami. Piec 60 min w temp. 180 stopni C. ![]() źródło przepisu: przepis pochodzi z Chwila dla Ciebie"
przepis dodany przez: Termar Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |