Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 października 2018. Imieniny: Ambrożego, Florentyny, Gawła
kategoria: potrawy mączne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 8 dag bułki czerstwej
  • 2 dag tłuszczu (masła)
Przepis:

Pokrajać bułkę w kostkę. Tłuszcz stopić na patelni, wymieszać z bułką. Wstawić do piekarnika, zrumienić na złoty kolor. Podawać na płytkim talerzu jako dodatek do zupy.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl