Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 grudnia 2018. Imieniny: Bogusława, Gracjana, Laury
kategoria: przekąski
średnia ocena: 5.00
autor zdjęcia: dobrunia
    Składniki:

  • bułka bagietka lub półbagietka
  • tuńczyk w puszce
  • ser żółty
  • masło
  • sól
Przepis:

Bułkę przeciąć na pół (bagietkę na mniejsze kawałki). Posmarować masłem i położyć tuńczyka z puszki. Całość posypać serem startym na tarce. Posolić do smaku. Piec w piekarniku aż ser sie stopi.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl