Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lipca 2018. Imieniny: Magdaleny, Mileny, Wawrzyńca
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: megunia
    Składniki:

  • 1 długa cienka bułka
  • 2 plasterki sera
  • 2 parówki
  • ketchup
  • musztarda
Przepis:

Bułkę przekroić na 2 części (każda długości parówki).
Bułkę przekroić wzdłuż, tylko z jednej strony. Wydłubać część wnętrza bułki - miejsce na parówkę.
Parówki podgrzać w piekarniku, następnie owinąć plasterkiem sera i wsadzić do bułki. Takie bułki włożyć jeszcze na 2-3 minuty do piekarnika. Po tym wlać do bułki musztardę i ketchup.
Podawać jeszcze ciepłe.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~diana2010-04-22 12:07
super;) ja zawsze robie tak. bułke podłuzna nadcinam i kłade parówke lub 2. do piekarnika by sie podgrzało potem po bokach sałata, ogórek kiszony i normalny, pomidor, kapusta i cebula pokrojona w piorka, kukurydza, grosek, faola z puszki, majonez, ketchup i sos czosnkowy;) a i ser moze byc ;) im wiecej skłaników tym lepiej ;-)
~Gosia2009-11-27 15:42
Hot Dogi pyszne. Ja właśnie tak je przyrządzam tylko można dać jeszcze troszkę cebulki i ogórka kiszonego i błala..

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl