Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 14 listopada 2018. Imieniny: Emila, Laury, Rogera
kategoria: potrawy z jaj
średnia ocena: 3.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  • jaja 8 sztuk
  • masło około 4-5 łyżek
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Na patelni rozpuścić tłuszcz i kiedy będzie gotowy to lekko go posolić (wtedy nie będzie strzelać).
Po kolei wbijać jajka, kiedy wszystkie znajdują się na patelni posolić je i dodać odrobinę pieprzu.
Piec na bardzo małym ogniu (u mnie na 1) i kiedy jajka zaczną się ścinać podważać brzegi żeby łatwo można było je zdjąć.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl