Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 czerwca 2018. Imieniny: Elżbiety, Marka, Pauli
kategoria: potrawy z jaj
średnia ocena: 2.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  •  3 jaja roztrzepane
  • 1 łyżeczka posiekanej jasnej łodygi selera lub
  • 1/2 łyżeczki utartego selera
  • 1 łyżka posiakanej szynki
  • 1 łyżka drobno posiekanej cebuli
  • 1/2 łyżeczki posiekanego czosnku
  • sól i pieprz do smarku
  • 1 łyżka wytrawnego białego wina lub wody
Przepis:

1. Jaja ubić z pozostałymi składnikami.
2. Wlać do wysmarowanego olejem naczynia z pokrywą.
3. Gotować na parze przez godzinę.
4. Podawać z białym pieczywem i zieloną sałatą.
Proporcje dla 2-3 osób
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl