![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 kwietnia 2021. Imieniny: Agnieszki, Amalii, Czecha
|
Szukaj:
|
kategoria: ryby i owoce morza średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmary po grecku 20 min![]()
Przepis: Tuszki kalmarów rozmrozić, umyć, zbić tłuczkiem i pokroić na kawałki. Oczyszczony czosnek i cebulę posiekać. Do szybkowaru włożyć wszystkie składniki, szybkowar zamknąć i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Podawać na gorąco. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |