Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 stycznia 2018. Imieniny: Fernandy, Jana, Rajmundy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 4 kromki żytniego chleba
  • 1 nieduży wędzony węgorz
  • 2 jajka
  • sól
  • pieprz
  • cebula
Przepis:

Węgorza pokrajać na porcje o długości kromek chleba, ściągnąć z nich skórkę, wyjąć kręgosłup, przepołowić i rozpłaszczyć na kawałkach chleba. Z jajek usmażyć rzadką jajecznicę, posolić, dodać pieprzu, rozsmarować na chlebie pokrytym węgorzem i posypać drobno posiekaną cebulą.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl