Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 25 września 2018. Imieniny: Aureli, Kamila, Kleofasa
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1/2 kg kapusty kiszonej
  • 1 duża marchewka
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki oleju
Przepis:

Kapustę kiszoną odcisnąć i przepłukać pod wodą, aby nie była zbyt kwaśna.
Przełożyć do miski i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Marchewkę umyć i dobrze wyszorować.
Zetrzeć ją na tarce na grubych oczkach i dodać do kapusty.
Na samym końcu dodać olej lub oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Idealna kapusta do świątecznego karpia :)
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl