![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 kwietnia 2018. Imieniny: Bony, Horacji, Jerzego
|
Szukaj:
|
kategoria: ryby i owoce morza średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karp w sosie chrzanowym![]()
Przepis: Z włoszczyzny ugotować wywar, zakwasić octem i włożyć sprawioną rybę. Lekko osolić i gotować ok. 20 min na małym ogniu (najlepiej w foremce do gotowania ryb w całości). Po ugotowaniu przełożyć na półmisek i polać topionym masłem. Przygotowanie sosu: Do śmietany dodać utarty chrzan i jabłko, przyprawić cukrem, sokiem cytrynowym i solą. Sos podać osobno w sosjerce. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |