![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 lutego 2021. Imieniny: Bogumiła, Eweliny, Mirosława
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiełbaski w czerwonym winie![]()
Przepis: Masło stopić na patelni i podsmażyć serdelki, obracając je, by się zrumieniły. Włożyć na ciepły półmisek, a na tej samej patelni zrumienić pokruszone krakersy i polać winem. Kiedy sos się zagotuje, zmniejszyć płomień i dusić przez 10 min. Dodać sól, pieprz, odrobinę tymianku oraz listek laurowy. Do sosu włożyć serdelki i dusić pod przykryciem na małym ogniu przez około 10 min. Następnie wyjąć je, ułożyć na warstwie ugotowanego na sypko gorącego ryżu i polać sosem. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |