![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 kwietnia 2018. Imieniny: Bony, Horacji, Jerzego
|
Szukaj:
|
kategoria: ryby i owoce morza średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klopsiki rybne nadziewane grzybami![]()
Przepis: Ryby ugotować (jeśli nie były to filety, oczyścić z ości) i zemleć w maszynce. Grzyby oczyścić, umyć, obgotować i również zemleć. Do mielonej ryby dodać tartą bułkę jajka posiekaną natkę, pieprz i sól. Masę wyrobić i uformować placuszki. Na każdym położyć łyżeczkę zmielonych grzybów przyprawionych solą i pieprzem i kształtować kule. Ugotować je w osolonej wodzie. Podawać na gorąco z ziemniakami purée, polewając gorącym olejem lub topionym masłem. Można je także jeść na zimno, przybrane majonezem lub kwaśną śmietaną. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |