![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 6 marca 2021. Imieniny: Jordana, Marcina, Róży
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotlety po afrykańsku![]()
Przepis: 1. Przygotować marynatę z przecieru .pomidorowego, octu, wody, maggi, czosnku, cebuli, musztardy, soli i cukru. 2, Kotlety zalać marynatą, pozostawić w chłodnym miejscu na noc. 3. Mięso osączyć z marynaty, marynatę odstawić. 4. Smażyć na rozgrzanym maśle lub oleju na średnim ogniu do zrumienienia, przez około 6-10 min. 5. Zagotować marynatę. 6. Kotlety podawać polane gorącą marynatą z frytkami i zieloną sałatą Proporcje dla 3 osób baraninę moczyć w zsiadłym mleku przez 24-48 godz. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
~niezniajomy2008-03-13 18:09 jeszcze nie jadłam |
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |