Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 kwietnia 2018. Imieniny: Bony, Horacji, Jerzego
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • ½ kg oczyszczonych filetów rybnych (bez skóry)
  • 15 dag surowego boczku
  • 1 cebula
  • 1 mała bułeczka namoczona w mleku
  • sól
  • pieprz mielony
  • bułka tarta do panierowania
  • olej do smażenia
Przepis:

Zmielić filety i boczek. Odcisnąć bułkę.
Cebulę drobno usiekać i zeszklić na 1 łyżce oleju. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić solą i pieprzem.

Formować kotleciki – panierować w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać na ciepło jako danie obiadowe lub na zimno np. zalane galaretą rybną.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~irena2008-11-08 20:57
Bardzo dobre z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl