![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 lutego 2019. Imieniny: Konstancji, Krystiana, Sylwany
|
Szukaj:
|
kategoria: dziczyzna średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Królik ze śliwkami 20 min![]()
Przepis: Comber i udka pokroić na kawałki, posolić, oprószyć mąką. W szybkowarze rozgrzać tłuszcz, usmażyć na nim pokrojony w słupki boczek, wyjąć skwarki. Do szybkowaru włożyć mięso, obrumienić wrzucić oczyszczoną i pokrojoną cebulę i też podsmażyć. Wlać 0,5 szklanki wody, włożyć skwarki i namoczone uprzednio śliwki wraz z wodą, w której się moczyły. Zamknąć ; szybkowar i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Kto lubi, może wlać do sosu podaną ilość czerwonego wina. Podawać z ryżem na sypko. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |