Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 10 grudnia 2018. Imieniny: Danieli, Bohdana, Julii
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 15 dag mięsa gotowanego lub z pieczeni
  • 5 dag margaryny lub masła roślinnego
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżka majonezu lub gęstej śmietany
Przepis:

Mięso "zemleć" w maszynce z dość drobnym sitkiem. Dodać sól, pieprz.
Rozetrzeć w misie margarynę lub masło roślinne, dodać majonez, mięso i starannie wyrobić.
Masę wstawić do lodówki do stężenia.
Podawać na śniadanie do pieczywa.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl