Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 stycznia 2018. Imieniny: Agnieszki, Jarosława, Nory
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • masło - 15 dag
  • jagody jałowca - 8 rozgniecionych szt
  • szalotka - 3 szt
  • czosnek - 1 ząbek
  • sok z cytryny
Przepis:

Roztopić i rozgrzać masło dodać rozgniecione owoce jałowca, posiekane szalotki i ząbek czosnku również posiekany. Podgrzewać 5 minut. Przetrzeć przez sitko, przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wymieszać z 1 łyżką mąki. Ostudzić.
źródło przepisu: przepis zaczęrpnęłam i do dziś stosuję od 1997 roku z czasopisma "Moje gotowanie"

oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl