Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 kwietnia 2018. Imieniny: Łukasza, Kai, Nastazji
kategoria: potrawy mleczne
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 Szklanka nasion konopii
  • 2 łyżki masła
  • łyżka śmietany
  • sól
Przepis:

Konopie umyć, osuszyć w ściereczce, lekko uprużyć na suchej patelni, utrzeć na miazgę w moździerzu. Dodać śmietanę i lekko rozgrzane masło, dokładnie ukręcić, osolić do smaku. Masło konopne podaje się do pieczywa i gotowanych ziemniaków, doskonale też nadaje się do wszelkiego rodzaju kanapek.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl