Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 października 2018. Imieniny: Hanny, Klementyny, Łukasza
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • 10 dag świeżej melisy
  • 1 litr octu owocowego
Przepis:

Liście melisy zalewamy octem owocowym. Po 14 dniach przecedzamy, filtrujemy i rozlewamy do butelek.
Ma on bardzo przyjemny cytrynowy zapach.
Ma on zastosowanie przy zakwaszaniu sałatek.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl