Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 sierpnia 2018. Imieniny: Bogusława, Bronisława, Ilony
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 filety z pangi
  • sól
  • pieprz mielony
  • sok z ½ cytryny
  • 1 łyżeczka otartej z cytryny skórki
  • 1 łyżka masła
  • mąka
  • olej do smażenia
Przepis:

Filety z pangi posolić, posypać pieprzem i skropić sokiem z cytryny.
Zostawić w lodówce na 30 minut.
Osuszyć ręcznikiem kuchennym. Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano z obu stron.
Ułożyć rybę na ogrzanym półmisku. Na każdy filet ryby położyć ½ łyżki masła, plasterek cytryny i ½ łyżeczki otartej z cytryny skórki.
Podawać z ziemniakami z wody i surówką.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl