![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 kwietnia 2018. Imieniny: Marii, Marzeny, Ryszarda
|
Szukaj:
|
kategoria: dziczyzna średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paprykarz z królika 20 min![]()
Przepis: Ostrym nożem oddzielić mięso od kości, pokroić w niezbyt małą kostkę, posolić, oprószyć mąką i obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu, po czym dodać oczyszczoną i drobno pokrojoną cebulę i jeszcze razem podsmażyć. Wlać wodę z rozpuszczoną w niej kostką maggi, zamknąć szybkowar i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru dodać koncentrat pomidorowy, paprykę i wymieszaną z mąką śmietanę. Zagotować. Przed podaniem posypać obficie zieleniną. Uwaga. Do paprykarza można dodać przed duszeniem oczyszczone i pokrojone w paski 2-3 owoce surowej lub marynowanej papryki. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |