Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 jajko na twardo
  • 4 usmażone wątróbki drobiowe
  • ½ usmażonej cebuli
  • 2 łyżki oleju słonecznikowego
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
  • szczypta mielonej gałki muszkatołowej
Przepis:

Jajko, wątróbkę i cebulę zmielić. Dodać olej. Utrzeć na gładką masę. Doprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Wstawić na 15 minut do lodówki. Podawać z krakersami lub razowym pieczywem z masłem. Bardzo dobrze smakuje z dodatkiem korniszona.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl