Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 25 czerwca 2018. Imieniny: Łucji, Witolda, Wilhelma
kategoria: wołowina
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 15 dag szynki
  • łyżka musztardy
  • jajo
  • 2 dag masła
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Jajo ugotować na twardo, obrać i wraz z szynką zemleć w maszynce. Do zmielonej pasty dodać musztardę i masło, dokładnie utrzeć, posolić i dodać pieprz do smaku. Jeżeli szynka jest bardzo tłusta, masła nie dodawać. Zbyt gęstą masę można rozrzedzić niewielką ilością śmietany.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl