![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 kwietnia 2018. Imieniny: Marii, Marzeny, Ryszarda
|
Szukaj:
|
kategoria: dziczyzna średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pieczeń z królika![]()
Przepis: Mięso umyć i wyluzować kości, bułkę namoczyć w mleku, zemleć w maszynce do mięsa razem z mięsem i boczkiem. Dokładnie wyrobić z 1 jajem, solą i pieprzem. Z masy formować duże kulki i piec je w piekarniku na odrobinie tłuszczu z dodatkiem wody i 1/2 filiżanki kwaśnej śmietany, często polewając. Wyłożyć na półmisek i przed podaniem oblać sosem przyprawionym resztą śmietany, sokiem z cytryny, mąką i żółtkami. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |