Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 stycznia 2018. Imieniny: Dominiki, Mateusza, Wincentego
kategoria: przetwory
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • pigwa 1 kg
  • cukier 1 kg
Przepis:

Pigwę myjemy, wyczyszczamy środki i kroimy na drobne części.
Następnie zasypujemy cukrem, pozostawiamy na noc.
Rano gotujemy pigwę 10 minut.
Wykładamy do słoiczków, zakręcamy gorące.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
monika42010-01-19 15:16
Ja pigwę dodaje do herbaty, ozdób tortów.
Bozenka162010-01-18 15:48
Do czego mogę używać takiej pigwy?

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl