![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 lutego 2021. Imieniny: Bogumiła, Eweliny, Mirosława
|
Szukaj:
|
kategoria: potrawy mięsne średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potrawa zimowa![]() ![]()
Przepis: W czasie gotowania się kaszy: Kiełbasę należy pokroić w średniej grubości plasterki. Paprykę umyć i pokroić w kostkę (bez pestek). Pokrojoną kiełbasę oraz paprykę wrzucić na patelnię z rozgrzaną oliwą - smażyć, aż kiełbaska "dojdzie". Dodać fasolę oraz przecier pomidorowy - przyprawić (uwaga, kiełbasa może być ostra, więc radzę nie przesadzić z ostrymi przyprawami). Dusić kilka minut. Wymieszać z kaszą. Podawać samo, lub z białym pieczywem. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |