Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 listopada 2018. Imieniny: Edmunda, Marii, Marka
kategoria: ciasta
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2 galaretki (np.wiśniowe)
  • 1/2 litra wody
  • 1 opakowanie zagęszczonego mleka (bez cukru)
Przepis:

Galaretki rozpuścić w przegotowanej wodzie.
Do ubitego mikserem mleka (ubijać aż do powiększenia objętości), dodawać porcjami oziębioną, ale płynną galaretkę.
Wylać do tortownicy i ostudzić.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~mama2009-11-04 22:34
is very good

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl