Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 kwietnia 2018. Imieniny: Marii, Marzeny, Ryszarda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 6 ptysi
  • 2 plastry pasztetu
  • 2 kopiaste łyżki majonezu
  • korniszon do dekoracji
  • papryka czerwona marynowana do dekoracji
Przepis:

Pasztet utrzeć z majonezem.
Nadziewać ptysie. Udekorować.
Wierzchy ptysi wsadzić dekoracyjnie w masę z pasztetu.
Można robić farsz ze smażonej lub pieczonej ryby, pieczonego lub gotowanego drobiu, pieczonych mięs, zmielonych wędlin i co tam komu przyjdzie do głowy.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl