Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 października 2018. Imieniny: Jadwigi, Leonarda, Teresy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 4 kawałki fileta rybnego
  • 1 jajko
  • 2 łyżki mleka
  • sól
  • pieprz mielony
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • mąka
  • bułka tarta
  • oliwa słonecznikowa do smażenia
  • 1 łyżka masła
Przepis:

Rybę skropić sokiem z cytryny, posolić, popieprzyć. Panierować w jajku roztrzepanym z mlekiem i mące zmieszanej z bułką tartą.
Smażyć na gorącym oleju na rumiano z obu stron. Pod koniec smażenia dodać masło.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl