Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 stycznia 2018. Imieniny: Erwiny, Henryka, Mariusza
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • kilka filetów ryby
  • 4 średnie marchewki
  • 2 średnie pietruszki
  • 1 mały seler
  • 4 cebule
  • liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • ziele angielskie
  • bazylia
  • tarta bułka
  • jajko
  • mąka
  • mały słoik koncentratu pomidorowego
  • oliwa
Przepis:

Rybę posolić, obtoczyć w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Następnie usmażyć i ułożyć w misce.

Warzywa obrać zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, usmażyć i poddusić dolewając trochę wody.
Cebulę pokroić w talarki zeszklić na oliwie.

Połączyć wszystkie warzywa, przyprawy i koncentrat, kilka minut dusić. Zalać tym przygotowaną rybę.
Przybrać natką pietruszki.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl