Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 października 2018. Imieniny: Jadwigi, Leonarda, Teresy
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • brokuł
  • feta
  • mały jogurt "grecki"
  • 2-3 łyżki majonezu
  • łuskane pestki słonecznika lub dyni
  • 3 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • oregano
Przepis:

Brokuł podzielić na różyczki, ugotować na "al dente" w osolonej wodzie.
Fetę pokroić w średnią kostkę.
Majonez wymieszać z przyprawami, jogurtem i rozgniecionym czosnkiem.
Układać w salaterce warstwami brokuł, feta, każdą warstwę posypać pestkami i polać sosem, wstawić do lodówki na klika godzin.
Wymieszać przed samym podaniem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl