Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • cebula 4 sztuki
  • mięta pieprzowa mielona 2 saszetki
Przepis:

Cebulę kroimy na talarki. Sparzamy ją na sicie wrzątkiem i chłodzimy.
2 saszetki mięty pieprzowej sproszkowanej wysypujemy na dłoń - (taki sposób pozwoli uwolnić olejki eteryczne), następnie posypujemy nią talarki cebuli cienką warstwą i odstawiamy na 20 minut do lodówki - do schłodzenia.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl