Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 10 grudnia 2018. Imieniny: Danieli, Bohdana, Julii
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 30 dag ugotowanej ryby morskiej
  • 1 solony śledź lub sardynela
  • średnia cebula
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 jabłko
  • 1 kiszony ogórek
  • 2 ugotowane w łupinach ziemniaki
  • 2 łyżki musztardy
  • 5 łyżek oliwy lub oleju
  • 3 łyżki octu winnego
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Z ugotowanej ryby usunąć kręgosłup i ości, pokrajać na małe kawałeczki. Pozostałe składniki pokrajać w drobną kostkę, osolić, dodać pieprzu, wymieszać z oliwą, octem i musztardą. Sałatkę przyrządzić na kilka godzin przed podaniem i trzymać w lodówce.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl