Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 czerwca 2018. Imieniny: Alicji, Alojzego, Rudolfa
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2 płaty śledzia w oleju
  • 4 ziemniaki ugotowane
  • 1 duży burak ćwikłowy
  • 1 kwaśne jabłko
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 cebula drobniutko posiekana
  • 1/2 szklanki śmietany
  • pęczek drobno posiekanej natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Buraka gotujemy. Następnie razem z ziemniakami, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę.
Obrane jabłko i cebulę kroimy również w kosteczkę.
Śledzie kroimy w paseczki.
Jajka kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy ze śmietaną, doprawiamy sola i pieprzem. Schładzamy w lodówce.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl